Jolanda Nauw
Voetreflex Plus Zwolle
Home
TCM
VoetreflexPlus
Behandelwijze
An Shen
Tarieven
Contact
Home

Op deze site vindt u informatie over TCM, VoetreflexPlus, indicaties, behandelwijze, etc.

Voetreflextherapie is een veilige manier van behandelen, die effect heeft op lichaam en geest. Door allerlei oorzaken zoals werkdruk, verkeerde houding, onjuiste voeding of psychische problemen kunnen er blokkades ontstaan waardoor het lichaam niet meer in staat is zichzelf te herstellen. Wat het gevolg daarvan kan zijn is dat lichaamsdelen of organen minder gaan functioneren en klachten kunnen ontstaan.
Voetreflexologie ondersteunt het zelfgenezend vermogen van het lichaam en verbetert de doorstroming van bloed, lymfe en energie. Hierdoor kunnen voedingsstoffen beter worden opgenomen en weefsels en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De massages hebben ook een sterk ontspannend vermogen. Dit alles heeft een vitaliserend en opbouwend effect op het lichaam.


Even voorstellen:

Ik ben Jolanda Nauw (1968), moeder van een dochter en ik heb een praktijk aan huis in Zwolle. Al geruime tijd ben ik werkzaam in de reguliere gezondheidszorg. In de loop der jaren ging ik mij meer verdiepen in het welzijn van de mens, op natuurgeneeskundig gebied en raakte geïnteresseerd in Voetreflexologie. In 2013 heb ik de 3-jarige erkende HBO-opleiding tot VoetreflexPlus-therapeut bij Total Health afgerond met een diploma. Hier ben ik opgeleid in zowel de Westerse als de Chinese Voetreflextherapie. Tijdens de opleiding en daarna, heb ik mij gespecialiseerd in Chinflex Professional, de Vrouw, Zwangerschapsreflexologie, Top Class Voetdiagnostiek, Coaching en An Shen. Mijn opleiding heb ik afgerond met een scriptie over Hypothyreoïdie (traag werkende schildklier).